Om oss

Derfor begynte jeg med Djuva ID


Djuva ID er utviklet med lidenskap og respekt for et aktivt liv. Lidenskap fordi et aktivt liv handler om opplevelser, personlige mål, utfoldelse og adrenalin. Respekt fordi uhellet kan ramme oss alle, hvor og når som helst.

I februar 2010 falt min bror Henrik plutselig om hjemme hos seg selv etter en håndballtrening. Henriks helt ble datteren Trine. Hun kunne førstehjelp og hadde tilstrekkelig overblikk og handlekraft til å gi fargen hjertemassasje inntil ambulansen kom. Broren min overlevde og er etter en lang og seig kamp kommet tilbake til livet – heldigvis!

Henriks historie er også historien om Djuva ID! Opplevelsen fikk meg nemlig til å tenke over mitt eget liv og stille meg selv spørsmålet: Hvorfor skulle ikke det samme kunne skje med meg – kanskje i en situasjon langt fra familie og andre som kjenner meg? Jeg er selv entusiastisk mosjonssyklist og koser meg ofte alene på landeveien i mange timer om gangen. Men hva hvis jeg går i asfalten – eller får akutt hjertestans akkurat som broren min?

Svaret mitt er Djuva ID-armbånd! En enkel og smart måte å gi andre akutt og nøyaktig informasjon om min identitet, helse og hvem som skal kontaktes dersom uhellet er ute. Dermed hjelper jeg andre til å hjelpe meg!

Jeg ønsker å leve livet mitt til fulle – et liv rikt på opplevelser, mosjon og fellesskap. Med Djuva ID hyller jeg både sykkelrytteren, løperen og andre som i likhet med meg har en lidenskap for et aktivt liv. Djuva ID er min respekt til alle dere som utfordrer personlige grenser, gir dere hen til den sporten dere elsker, lever sterkt og passer på dere selv!

Med vennlig hilsen

Jesper Raarup,
Grunnlegger av Djuva ID

 
 
template3billede1